Online kursus om rodbehandlinger BASIS

Der er mange holdninger til rodbehandling. Tandlæger har en, mens alternative behandlere har den modsatte. Hvad skal du tro på?

Dette online kursus er for dig, der enten har en eller flere rodbehandlede tænder eller står foran at skulle have foretaget en rodbehandling. 

Her får du et indblik i,

  • hvorfor tandlæger vælger denne behandling
  • hvordan den foregår
  • hvorfor alternative behandlere er modstandere af behandlingen
  • hvad den følelsesmæssige baggrund er 
  • hvad du skal arbejde på, hvis du har en eller flere rodbehandlede tænder 

Kurset er et et enkelt modul, du kan se straks, når du har købt og du kan se det ubegrænset.

Pris: 229,- kr

Online kursus om rodbehandlinger PLUS

Der er mange holdninger til rodbehandling. Tandlæger har en, mens alternative behandlere har den modsatte. Hvad skal du tro på?

Dette online kursus er for dig, der enten har en eller flere rodbehandlede tænder eller står foran at skulle have foretaget en rodbehandling og som ønsker individuel sparring. På dette kursus er der kun plads til fem deltagere, så hver enkelt kan få individuelt svar på, hvilke følelser, der er på spil, om der er negativ aktivitet i den/de rodbehandlede tænder, og hvilke livsområder, der skal udvikles på.

Det foregår på zoom og deltagerne bliver inviteret ind enkeltvis. Forbered derfor spørgsmål inden.

For at kunne give dig den bedste vejledning, er det anbefalelsesværdigt, at du får fat i røntgenbilleder af den/de rodbehandlede tænder og sender til mig senest to hele dage inden kurset.

Det er et udvidet kursus i forhold til BASIS kurset.

Nye datoer slås løbende op efter behov. Skriv til mig, hvis du ønsker at komme med på et intensivt kursus med udgangspunkt i DINE tænder.

Pris: 625,- kr