Healthy Teeth by Choice

Vil du være med til at gøre en forskel i verden?

Jeg drømmer om at skabe en bevægelse, hvor alle ved, at sunde tænder ikke er noget vi skaber, men noget vi har – som udgangspunkt. Det er tandsygdommene vi skaber, og når den viden bliver kendt, kan vi bevare vores tænder sunde.

Når jeg starter dette movement, er det fordi jeg har lyst til at skabe ændringer i verden, men jeg kan ikke skabe dem alene. Jeg har brug for et fællesskab, som bakker op omkring udbredelsen af min viden og nogen, som har min ryg, når jeg stiller mig frem, dér, hvor der er stor modstand imod min tankegang, fordi min tankegang ikke er ’evidensbaseret’ og i tråd med videnskabens snævre rammer. Min viden går mere under betegnelsen af observationer og intuition. Intuning.

Som verden er skruet sammen i dag, er det ’sandheden’, at det er nødvendigt med fluor, tandbørstning, rodbehandlinger og udboring af karies og kunstige materialer fyldt i hullerne. Sådan ser det ud for de fleste. Som du måske allerede ved, vil Jeg gerne tilbyde mennesker en alternativ ’sandhed’, én, som har fokus på tændernes intelligens og selvhelbredende evne.

Mit ønske for dette movement er bl.a. at eliminere rodbehandlinger, at minimere/eliminere tandretning på børn (hvorfor skal børn gøres forkerte?), at skabe dialog mellem børnetandlæger og forældre, så sensitive børn kan trives – også i tandlægestolen - og at skabe mulighed for, at tandsundhed er den enkeltes ansvar og kompetence.

Det vil glæde mig at have dig med. Jeg tilbyder et månedligt møde over zoom, hvor alle kan stille mig spørgsmål eller foreslå et emne, som jeg uddyber. Dette zoom møde bliver både på dansk og på engelsk, men ikke på samme tid.

Det koster 30 kr om måneden, som dels er med til at dække de udgifter der er i forbindelse med dette arbejde, dels er med til at støtte min mulighed for fortsat at gå i dybden med bevidst tandsundhed. Hvis du gerne vil støtte op om ”Healthy Teeth by Choice”, men ikke kan afse pengene, så skriv til mig. Du er velkommen uanset.

Lyder som noget for dig? Så dig meld dig til herunder.

Jeg har ambitioner om, at det er en smuk bevægelse, der hjælper millioner af tænder rundt om i verden ❤