Sessioner foregår over zoom:

En session foregår på den måde, at du kontakter mig via mail (info@dortebredgaard.dk) eller telefon (20872220) og forhører dig om, du kan få en tid. Vær sød ikke at skrive til mig via facebook/messenger.

Aftaler vi en tid, sender du mig fotos af tænderne inden via mail. Du tager gode, skarpe billeder med mobilen af den/de pågældende tand/tænder, kindtænder med åben mund, så jeg kan se tyggefladerne. Desuden vil jeg også gerne have billeder af fortænderne. Kan du skaffe røntgen fra tandlægen er det også en hjælp. Det kan være meget relevant eller mindre relevant. Efter den nye persondatabeskyttelseslov, er tandlægerne ofte uvillige til at udlevere billederne – i hvert fald via mail. De tilbyder måske at printe dem ud, hvilket giver en langt dårligere kvalitet. Så prøv om du kan overtale din tandlæge til at denne beskyttelsesregel ikke bør være en beskyttelse imod dig! Alternativt kan du tage en usb-nøgle med til tandlægen og bede om at få billederne overført til denne enhed.

Jeg sender et link til zoom mødet og du klikker på linket lidt før den aftalte tid.

Det er ikke sikkert, jeg taler om alle dine tænder i sessionen, men jeg bruger dem til at forberede mig på mødet med dig, da de indeholder vigtige oplysninger om din personlighed og de udfordringer, du har gennemgået.

I sessionen arbejder jeg primært ud fra min intuition, kombineret med den faglige viden, jeg har. Ofte taler vi kun lidt om tænderne, men rigtigt meget om, hvad der ligger bag udfordringerne, som tændernes budskaber fortæller om.

Jeg lader mig primært styre af min intuition. Jeg bruger ind imellem et pendul til at guide mig til en forståelse og jeg giver ofte løsningsforslag, men det er en samtale, som vi begge har ansvaret for og er der noget, du specifikt ønsker svar på, er det vigtigt at du melder det klart ud.

Jeg kan ikke fikse dig, men kaste lys på nogle forandringer, du med fordel kan tage. Der er meget healing i samtalen og undertiden mærker klienter en forløsning undervejs. Det er dog ikke alle, for varige forandringer kræver, at du følger op med handling.

Sessionen foregår over zoom og jeg optager den og sender dig et link efterfølgende. Det er op til dig, om du vil downloade den, men jeg anbefaler det, da der er flere lag i samtalen og mange oplever at høre noget nyt, hver gang de genspiller den.

Jeg ved aldrig på forhånd, hvor længe sådan en session varer. Da vi arbejder i den intuitive energi, er intet givet på forhånd. Du betaler for den brugte tid. Dvs. tager det 20 minutter, er det dét, du betaler for. Tager det 1½ time er prisen selvfølgelig derefter. Jeg har altid sat god tid af, da min intuition ikke arbejder optimalt under tidspres.

Jeg sender en faktura og sessionen betales med bankoverførsel umiddelbart efter dens afslutning, med mindre andet er aftalt.

Pris: 1800,- kr. i timen.