Hvad fortæller dine rodbehandlede tænder?


Der er mange historier om rodbehandlinger og mange meninger. Jeg har læst om mange, der er blevet skræmt af de skrækhistorier, der florerer. Fx giver nogen de rodbehandlede tænder skylden for andre, alvorlige sygdomme, som fx cancer. Jeg er ikke enig. Jeg mener vi skal kigge på de faktorer, der fik en tand til at reagere så kraftigt, at tandlægen tog livet af den eller at den ligefrem døde af sig selv. Det er aldrig tilfældigt, men en reaktion på omstændigheder, du ikke har været i stand til at tackle på en hensigtsmæssig måde.

Når en tand er rodbehandlet, er det fordi, der på et tidspunkt er lukket ned for livsenergien. Det startede for mange år siden og som det er når skraldespanden fyldes op, kommer der et tidspunkt, hvor der ikke kan være mere i den.

Min mening og erfaring er, at nogle rodbehandlede tænder skal trækkes ud, men det er de færreste. De fleste rodbehandlede tænder er velfungerende og uanset hvor gode implantater er blevet, så er det kunstige materialer. Naturen er stadig bedre end det meste, mennesker kan skabe, selv når vi gør vores bedste for at efterligne naturen.

Så hvis du har en eller flere rodbehandlede tænder, er det måske tid til at få ro omkring den/dem?

Du kan ændre din historie til en indsigt og bruge dine tænder til at gøre dig klogere og lære vigtige ting om dig selv.

Dette kursus er til dig.

Et online kursus

Kurset tager udgangspunkt i, at krop og psyke hænger uløseligt sammen og at sygdom kommer indefra. Det er derfor et selvudviklings kursus.


I dette kursus afholdes af Dorte (specialist i tandsundhed) og Pernille Bredgaard (coach). Vi hjælper vi dig til en indsigt i, hvad der var årsag til din uhensigtsmæssige reaktion og hvordan du kommer ’tilbage til dig selv’.

MAX 8 pladser


Modul I:

  • Er rodbehandlede tænder farlige?
  • Kan jeg beholde den/dem eller skal de/den trækkes ud?
  • Hvad betyder det at have en eller flere rodbehandlede tænder?
  • Hvad betyder det fysisk?
  • Hvad betyder det følelsesmæssigt?
  • Hvad skal jeg tage hensyn til, når jeg har en rodbehandlet tand?
  • Hvordan kommer jeg videre, når skaden er sket?

Det er en rigtig god ide at få fat i røntgenbilleder af den/de rodbehandlede tænder, så jeg kan vurdere dem.


Modul II:

Gennemgang af din(e) rodbehandlede tænder og hvilke livsområder, der er berørt (2 zoom-møder med 4 personer i hver). Datoer aftales på 1. modul.


Modul III:

Hvordan kommer du i kontakt med dig selv igen?

Evt. fysiske øvelser, mm


Pris: 2250,- kr. Det er muligt at betale i tre rater.

Dato: I: 25. januar, III: 1 marts. Modul II ligger mellem de to datoer. Alle dage kl. 20.00.